Hypnose med certificeret master hypnotisør Karsten Lillelund

Hypnose er et meget effektivt middel til at skabe forandringer i uhensigtsmæssige mønstre, følelser og tanker (inklusiv drømme).

Med hypnose behandler jeg blandt andet følgende:

  • Præstationsangst og eksamensangst
  • Manglende selvtillid
  • Negativt/trist livssyn
  • Flyskræk, tandlægeskræk, højdeskræk (og alle andre slags fobier)
  • Anspændthed
  • Rygning
  • Uhensigtsmæssige spisevaner
  • Smerter
  • og mange andre ting.

Hypnose er en tryg, og effektiv behandlingsform.

Jeg er certificeret Master Hypnotisør ved Hypnoseskolen, og bruges som underviser samme sted.

Da dine personlige mønstre kommer fra dit ubevidste sind, er den mest effektive behandlingsform en som netop retter sig mod det ubevidste sind, dette er hvad hypnose gør.

I modsætning til mange andre behandlingsformer kan du ofte nøjes med en enkelt behandling, når du anvender hypnose.

Jeg behandler børn ned til 10 år og voksne.

Kontakt mig uforpligtende og hør om jeg også kan hjælpe dig.


Kontakt mig på +45 2632 2005, eller på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Hvad er hypnose

Der findes helt naturligt meget forvirring om hvad hypnose er. Mange kender kun til hypnose fra tv, hvor de har set nogle mennesker hoppe rundt på gulvet som kaniner, og tror derfor at det enten er rent fup, eller at man kan få folk til at tro de er en kanin ved at knipse med fingrene.

Det du ser på tv er mere show end hypnose. Det betyder ikke at showhypnotisøren ikke bruger hypnose, men det betyder at de sammen med hypnosen anvender diverse former for trick til at opnå de effekter du ser i showet. Disse trick har ikke meget med hypnose at gøre, men har en god effekt ved et show.

Man kan ikke bruge hypnose til at få mennesker til at gøre noget de ikke selv vil, derfor bruger man i showhypnose meget energi på at udvælge de publikummer der til en familiefest ville tage en lampeskærm på hovedet for at få opmærksomhed. For de vil gerne lege med i et hypnoseshow.

"Hypnosis is essentially a refined way of communication with a patient who is in a state of concentration" D. Corydon Hammond, Ph.D.

Hypnose er forandringsværktøj der arbejder direkte i menneskets ubevidste sind. Det ubevidste sind har en stor betydning for dine tanker, følelser og handlinger og i dag er det videnskabeligt bevist, at det også influerer på det fysiske ved f.eks. smerter og en lang række sygdomme.


Hvordan foregår hypnose

Hypnose foregår ved at du starter med en samtale med hypnotisøren om hvad du ønsker at opnå, dernæst  påbegyndes hypnosen ved at hypnotisøren guider dig til at komme i trance. Når du er kommet i trance, påbegyndes selve forandringsprocessen.

Trance er en tilstand hvor du er dybt afslappet, og føler dig rigtig behageligt tilpas. Mange tror man er "helt væk" når man er under trance, men det er ikke korrekt. Du hører alt hvad der bliver sagt, og kan rejse dig hele tiden, hvis du virkelig vil det. Dog vil du under dybere trancer kunne få følelsen af ikke at kunne rejse dig, men hvis det virkelig bliver nødvendigt, kan du sagtens gøre det.

Trancen betyder at den destruktive del af din kritiske sans bliver sat til side, så du ikke længere bruger energi på at sige "det duer ikke, det kan man ikke", og netop derfor tager dit ubevidste sind så godt imod det der bliver sagt. Dog tager du kun imod så længe du oplever det er ok med dig det der sker. Hvis du synes det der bliver sagt til dig er en dårlig ide, vil du afvise det helt uden problemer.

Når du er i trance påbegyndes selve behandlingen, det er her forandringerne i dit ubevidste sind foretages, ved hjælp af hypnotisørens metoder. Under trancen vil mange opleve at de skiftevis er dybt nede eller kun i let trance, dette er helt normalt.

Når trancen er overstået vil du som regel kunne huske det meste af det der er sket, med mindre det er aftalt at du skal glemme det igen.


Kontakt mig på +45 2632 2005, eller på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.