Coach i København - mentaltræning til jobbet

Mentaltræning til jobbet er til dig der vil styrke din karriere og forbedre din arbejdsglæde.

Hvad hjælper det at være fagligt kompetent, hvis præstationsangst, usikkerhed eller dit temperament lægger sig i vejen for dine resultater? Hvad hjælper det at du ved hvad du skal sige, hvis du enten ikke får det sagt eller måske ikke bliver taget seriøst fordi du er for usikker?

Mentaltræning er din vej til at præstere optimalt, så du kan opnå de resultater, du drømmer om.

Mentaltræning på jobbet kan for eksempel hjælpe dig med:

   
  • At slippe skadelig perfektionisme
  • At stoppe nedbrydende selvkritik
  • At fjerne nervøsitet og usikkerhed når du for eksempel skal holde taler eller foredrag
  • At få styr på dit privatliv så det ikke forstyrrer dig på jobbet
  • At styrke motivation og overskud i forhold til dine langsigtede mål
  • At styrke din evne til at bevare ro og fokus under pres
  • At forberede dig mentalt på vigtige situationer som for eksempel et vigtigt salgsmøde eller en jobsamtale
  • At fjerne uhensigtsmæssige følelser som vrede eller usikkerhed
  • At styrke dit selvværd og din selvsikkerhed

Kan du genkende en eller flere af ovenstående udfordringer, minder din situation om den mange af mine tidligere klienter har været i. Lad ikke din psyke være en hindring for din karriere: Tag kontrollen og skab de resultater og oplevelser som du ønsker dig.

Kontakt mig, selv om du ikke fandt din udfordring i listen oven for, så finder vi ud af om ikke jeg kan hjælpe dig alligevel.


Kontakt mig på +45 2632 2005, eller på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Derfor er mentaltræning med mig noget helt særligt

Når du vælger mig som mentaltræner, får du en række ekstra muligheder for at styrke dig i dit arbejde. Min mentaltræning kan nemlig indeholde elementer fra både coaching, visualiseringer, mindfulness, hypnose, terapi og kroppens indflydelse på psyken.

Mine mange værktøjer betyder, at du udvikler dig hurtigere. Dermed kan du holde dine udgifter nede. Men hvad der er endnu vigtigere: Du opnår hurtigere resultater, og det betyder, at du hurtigt får gavn af din investering.

Her er nogle af de værktøjer jeg arbejder med:

Træning af dit fokus

Din mentale tilstand påvirker dine resultater. Hvis du fokuserer på dine kollegaer, kan du ikke koncentrere dig om det mere indadvendte arbejde. Omvendt har du ved foredrag brug for en meget mere udadvendt tilstand. Vi kalder det din indre tilstand. Sammen med mig kan du identificere de situationer der er vigtige for dig. Med afsæt i dette finder vi de indre tilstande, der skal til for at du er mest effektiv. Du får værktøjer så du kan skabe disse tilstande, når du har brug for dem.

Visualiseringer motiverer dig og forbereder dig grundigt

Videnskaben har vist at det ikke er nok at tænke hvordan du vil håndtere en fremtidig begivenhed. Hvis du bruger visualisering i din forberedelse, får du langt flere informationer om den præstation, der venter dig. Det gør din forberedelse bedre.

Jeg kan træne dig i at anvende visualiseringer til at forberede vigtige begivenheder i forbindelse med dit arbejde. Det kan være den svære samtale, et vigtigt salgsmøde, håndtering af en konflikt eller en jobsamtale. Du bliver bedre forberedt på hvordan du skal håndtere situationen, både med hensyn til din adfærd og dine følelser. Denne form for forberedelse giver klart bedre resultater, end hvis du nøjes med at tænke den fremtidige situation igennem.

Coaching skaber overblik, fjerner begrænsninger og styrker dine planer

Jeg anvender coaching til at rydde op i alt, det der kan forstyrre din indsats og stå i vejen for et målrettet fokus. Du får overblik over din situation, du sætter gennemtænkte mål med tilhørende planer, og du slipper de tankemønstre, der begrænser dig.

Hypnose og terapi fjerner dybereliggende mentale udfordringer

Med hypnose og terapi tager vi fat på de mere fastlåste mønstre som coaching ikke kan fjerne. Dermed kan vi sammen løse problemer, som ikke kan løses med andre metoder.

Kontakt mig nu!

Hvis du gerne vil videre så kontakt mig på tlf +45 2632 2005 eller på email Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Jeg glæder mig til at høre fra dig, også selv om du blot ringer fordi du er nysgerrig.

Se mine referencer her


Hvem har gavn af mentaltræning

Mentaltræning er velegnet til dig der allerede er kompetent, men lige mangler det ekstra der skal til for at komme helt i mål. For hvorfor nøjes med være tilfreds, når du kan være mere end det!

Mine kunder tæller folk som for eksempel gerne vil være bedre til den svære samtale, eller gerne vil slippe nervøsiteten, når de skal lave præsentationer for mange mennesker.

Mine kunder tæller også personer som gerne vil have mere selvtillid og finde modet til at sige deres mening og tage mere initiativ i hverdagen.

Jeg har også kunder der vil minimere deres stressniveau for at opnå mere arbejdsglæde i hverdagen.

Uanset om du er leder eller medarbejder, kan du have gavn af mentaltræning til jobbet.
 

Kontakt mig uforpligtende og få en god pris

Prisen pr session er afhængig af opgaven. Da længden på et mentaltræningsforløb afhænger meget af din individuelle situation, kontakt mig og få en god pris der passer til dig.

Erfaringerne viser at enkeltstående udfordringer som for eksempel manglende selvtillid i konkrete situationer, nervøsitet eller manglende fokus ofte kan håndteres med 3 sessioner eller mindre.

I enkelte tilfælde stikker udfordringerne dog dybere. I disse tilfælde skal der mere til.

Der er enkelte der fra starten køber 10 sessioner, for at have tid til at arbejde med flere problemstillinger, eller for at have afsat sessioner til løbende opfølgning. Disse sessioner kan deles mellem flere kollegaer.